Boligsikring – hvad kan du få som enlig mor?

Hvis du sidder som enlig mor, kan det være svært at få tingene til at hænge sammen økonomisk. Der er rigtig mange udgifter forbundet med at have et barn, da der både skal købes tøj, mad, legetøj, bleer og en lang række andre ting til dit barn. Dette koster naturligvis rigtig mange penge, og af helt samme årsag, har staten valgt at tilbyde boligsikring til dig, som er enlig mor.

Hvor meget kan en enlig mor få?krone

Hvor meget du kan få som enlig mor i boligsikring afhænger af flere forskellige ting. En af de ting, som er afgørende for hvor meget, du kan få i boligsikring som enlig mor, er blandt andet hvor mange børn du har, og så er det også af betydning hvor stor din indkomst er. Derudover er det også en væsentlig faktor hvor stor en udgift, du har til din bolig om måneden.

Du kan beregne din boligsikring ved at klikke her.

Hvordan søger jeg om at få boligsikring?

Hvis du er enlig mor, og godt kunne tænke dig at søge om at modtage boligsikring, så har du mulig for at gøre dette på nettet. Alle ansøgninger til at modtage boligsikring skal foregå elektronisk.

Du kan klikke her, hvis du ønsker at søge om boligsikring.

Hvad sker der når jeg har søgt om boligsikring?

Så snart du har ansøgt om at modtage boligsikring, vil din sag blive behandlet af Udbetaling Danmark. Det er dem, som giver dig et svar på, om du har ret til at modtage boligsikring og i så fald hvor meget, du har ret til at modtage. Alt dette vil du få svar på i et brev, som der bliver sendt til dig af Udbetaling Danmark.

Hvor lang tid skal jeg vente på svar på, om jeg kan få boligsikring?

Når du har søgt om at modtage boligsikring, vil der gå op til 30 dage, før at du får svar fra Udbetaling Danmark på, om du har ret til at modtage boligsikring. Dette gør sig dog kun gældende, såfremt at du har udfyldt ansøgningsskemaet korrekt. Hvis der mangler oplysninger, dokumentation eller andet, så kan der forekomme længere tid. Hvis Udbetaling Danmark mangler nogle informationer fra dig, så vil de kontakte dig herom.

Hvor kan jeg finde mere information omkring boligsikring som enlig mor?

Er du enlig mor og vil du rigtig gerne finde mere information omkring hvad du skal gøre for at få boligsikring, så kan du tage et kig på Ældresagens hjemmeside, hvor der står et hav af god og relevant information omkring emnet. Hvis du tager et kig på den side, vil du uden tvivl finde svar på alle spørgsmål, som du måtte have omhandlende boligsikring for enlige mødre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *