Sådan får råd til en bil på sociale ydelser

Det er svært at få råd til en hel del forskellige ting, når man er på sociale ydelser. Ens sociale ydelse er trods alt ikke spor stor og pengene strækker sig derfor ikke særlig langt. Derfor skal man finde på nogle andre alternativer, hvis man har brug for en bil til for eksempel at komme på arbejde og lignende.

Læs med her og få nogle gode ideer til hvad du skal stille op.

Overvej leasing

Leasing er ofte meget billigere end at gå ud og købe din bil. Der findes forskellige slags leasing muligheder, som for eksempel splitleasing og privatleasing. Læs lidt op på disse for at finde frem til den helt rette mulighed for dig selv.

Samtidig kan der være stor forskel på hvor mange penge du skal give i måneden alt efter hvilken bil og hvilket bilmærke du får fat i. Sammenlign derfor de forskellige priser og vælg en bil til leasing, som du ved, at du kan betale hver måned. Det kan godt være, at du er nødt til at gå lidt ned i kvalitet for at få råd, men det er bedre, at du rent faktisk har råd og at din leasingaftale ikke bliver til en månedlig stressfaktor for dig.

Sammenlign gerne de forskellige leasingfirmaer. Nogle gange kører de med meget forskellige priser og der kan være forskel på hvilke service du får ved et leasingfirma i sammenligning med et andet. Anmeldelser er gode til at give dig et fingerpeg om, hvilke firmaer du skal kigge nærmere på.

Kan du købe brugt?

Nogle gange er det meget bedre blot at købe sin bil brugt. På den måde bliver man også ejer af den bil man egentlig kører rundt i, hvilket for nogle mennesker er meget vigtigt.

Du kan finde mange gode brugte biler gennem diverse hjemmesider og grupper på nettet. Det er en god ide at have en stærk fornemmelse omkring biler, før du tager afsted for at se en. Og hvis du føler dig lidt usikker og uvidende, når det kommer til biler, så bør du tage en god ven med, som kan guide dig igennem det.