Boligstøtte – beregning

Er du i tvivl om, hvor meget du har ret til at modtage i boligstøtte? Fortvivl ikke for det er let at beregne hvor meget du har ret til at modtage i boligstøtte via borger.dk.  På borger.dk kan du indtaste alle dine oplysninger om bolig og indkomstforhold (se linket herunder). Du kan også ændre dine oplysninger, hvis du f.eks. kommer i arbejde, eller får en større eller mindre indkomst. Det kan også være, at dem du bor sammen med får en ændret indkomst, der kan have betydning for størrelsen af boligstøtten.

Inden du logger på er det en god idé at finde alle de nødvendige oplysninger frem. Det drejer sig om lejekontrakt, huslejekvittering, lønsedler, SU- eller pensionsmeddelelse og årsopgørelse fra SKAT.

Boligstøtte beregner

Link til beregner: Borger.dk

Hvis du har brug for hjælp til at udfylde felterne kan du bruge hjælpeteksterne på siden, eller du kan kontakte Udbetaling Danmark.

Du kan søge boligstøtter her: Søg boligstøtte

Comments 2

  1. Beregneren kan ikke bruge da den ikke udregner det rigtige beløb. Selvom der bliver indregnet feriegodtgørelse i den totale årsindtægt, så vil der ikke blive udbetalt boligstøtte i den efterfølgende måned man har modtaget feriegodtgørelsen. Det samme gør sig gældende, hvis man modtager bonus eller lignende.

  2. Boligydelse for pensionister kan ikke beregnes der.

    Under beregning vise kun boligstøtte( de kender ikke engang selv forskel på de to)

    For at beregne skal man SØGE om ydelse og logge ind med NemID og hvis man får i forvejen får boligydelse, kan man kun ændre og sende til Udbetaling Danmark, IKKE beregne.

    Fuldstændigt bøvet. Man kan f.eks. IKKE beregne eventuel ydelse hvis man overvejer en anden bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Svar på spørgsmålet før du kan sende din kommentar * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.