Øg salgsprisen med disse tips

Overvejer du at sælge boligen i nærmeste fremtid? Så kan du formå at øge salgsprisen ved at gøre en række investeringer. Her er der ikke tale om dyre investeringer, men derimod overkommelige investeringer. Det kan virke ulogisk at smide penge i din bolig, hvis du alligevel ønsker at sælge den. Dog kan små investeringer være med til at øge din boligs salgspris betydeligt. I denne artikel har vi samlet en række tips til, hvordan du kan øge din boligs værdi og dermed også salgsprisen.

Det gælder om, at potentielle købere får et godt indtryk af din bolig, når de er ude til åben hus. Derfor er førstehåndsindtrykket vigtigt. Du kan give et godt førsteindtryk af din bolig, ved at ordne haven, da det typisk er det første, som man ser. Sørg for at græsset er slået og hvis din have er indrammet af en hæk, så sørg for at denne er tilklippet. Hvis du har mange træer, som skærmer for al sol, så kan du gøre dig klog i at klippe dem til, da mere sollys får din have til at syne større. Derudover er det en god idé at lave et lille arrangement, hvor du pynter terrassen (som du selvfølgelig har renset fri for alger) med fine vattæpper og puder. På den måde kan potentielle købere forestille sig, hvordan det ville være at holde et socialt arrangement ude i deres (måske) kommende have. På den måde er en potentiel køber mere tilbøjelig for at betale mere, da de mener, at de får mere sammenlignet med hvis boligen blot havde en knoldet have uden sollys.

Det er selvfølgelig ikke kun haven, som der skal gøres klar. Det er trods alt huset, som er det primære, som en potentiel køber, køber. Du skal selvfølgelig sørge for at huset er ryddet helt op og at sengen er redt med et nyvasket sengetøj. Et hjem syner langt større, hvis man kan se gulvet og derfor er det vigtigt, at gulvet er fri for tøj og snavs. Det er de små ting, som gør den store forskel. Så vær detaljeret. Du kan for eksempel købe friske blomster, så boligen dufter ren og lækker. Du kan også vælge at stille små duftpinde ude på badeværelset, som kan fjerne en uønsket luft. Dæk spisebordet op med en fin dug og sæt stearinlys på bordet. Derudover er det en god idé, hvis du vasker alle vinduer grundigt af, således der kan trænge så meget sollys ind, som overhovedet muligt. Naturligt sollys bliver nemlig reflekteret i spejle og rammer, hvilket giver illusionen af et større rum.

Det er vigtigt, at du sætter realistiske forventninger til, hvor meget du kan øge din salgspris. Du kan ikke få 20 millioner, eller det halve for den sags skyld, ved at gøre overstående forbedringer til din bolig. Hvis du derfor har sat dig lun på en lidt for dyr bolig, bør du undersøge muligheden for et sælgerpantebrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *