Beregn hvor meget du kan få i boligsikring

Der er rigtig mange mennesker, som er meget i tvivl om, hvor meget de har mulighed for at modtage i boligsikring, og det er også fuldt forståeligt, at folk har vanskeligt ved at gennemskue, hvor meget man kan få udbetalt i boligsikring. Det er nemlig også meget forskelligt fra person til person hvor meget man har ret til at modtage i boligsikring, da det i meget høj grad afhænger af hvor høj ens indkomst er. Derudover findes der også flere forskellige faktorer, som er med til at afgøre hvor stort et beløb kan man få. Det er blandt andet heller ikke uvæsentligt hvor mange der bor i ens husstand, og det er også af afgørende betydning hvor meget din bolig koster i husleje.

Hvor meget kan man få i boligsikring?

Det kan godt være svært at sige præcist hvor meget man har mulighed for at få i boligsikring. en god tommelfingerregel er, at man kan regne med at få cirka 60% af boligudgiften. Af det beløb skal man så trække 18 procent af den del af husstandens indkomst, som overstiger 137.200 kr. Er indtægten i husstanden under 137.200 kr, har man ikke mulighed for at få fradrag for sin indtægt i boligsikringen.

Hvis du vil have et mere præcist beløb på hvor meget, du kan få boligsikring, så bør du finde en beregner, som kan regne dette ud for dig. Vi har indsat et link til en beregner længere nede i indlægget.

Hvilke faktorer kan afgøre hvor meget man kan få i boligsikring?

Der er en række forskellige faktorer, som er afgørende for, hvor meget man har mulighed for at modtage i boligsikring. Som udgangspunkt er det bestemt af hvor stor en indkomst, du har hver måned, men der kan også sagtens være andre faktorer, som man være med til at afgøre hvor stort et beløb, du kan få. Nogle af de ting, som kan være med til at afgøre dette, er blandt andet hvor stor boligen er, og så er det også af afgørende betydning hvor mange mennesker der bor i husstanden og om nogen af de der bor i husstanden er under 18 år.

Hvor kan jeg beregne hvor meget jeg kan få i boligsikring?

Hvis du gerne vil beregne hvor meget du har mulighed for at modtage i boligsikring, så kan du gå ind på Borger.dk. Her kan du finde en beregner, som kan hjælpe dig med at finde ud af præcis hvor meget, du har ret til at modtage i boligsikring. Der er nemlig flere forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal have udbetalt boligsikring, så hvis du gør brug af beregneren, vil du kunne udregne hvor meget du kan få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *