Børnecheck – datoer for udbetaling

 

Børnechecken er en social ydelse, som der er rigtig mange mennesker, der har brug for. Børnechecken bliver udbetalt på nogle bestemt tidspunkter for alle mennesker, så man har råd til at at købe en række forskellige ting til sine børn.

Der er rigtig mange udgifter forbundet med at have børn, og det er af samme årsag, at staten har valgt at give landets borgere børnechecken. Ganske enkelt for at sikre, at man som forældre kan betale for de ting, som ens børn skal have. Det gælder både mad, tøj, bleer og en række andre ting.

Her er datoerne for udbetaling af børnechecken

Børnechecken, som også kaldes for børne- og ungeydelsen bliver udbetalt kvartalvis. Det vil sige, at du modtager børnechecken 1 gang hver 3. måned, og pengene falder altid d. 20 i måneden.

Det vil sige, at du får udbetalt børne- og ungeydelsen d. 20. januar, 20. april, 20. juli samt 20. oktober.

Dog er der en undtagelse, hvis dit barn er imellem 15 og 17 år. I dette tilfælde, vil du få udbetalt børne- og ungeydelse en gang om måneden, som vil falde den 20., ligesom man normalvis får udbetalt den 20., når der udbetales kvartalvis.

Når der bliver udbetalt børnecheck, går beløbet ind på din NemKonto.

For at du kan modtage børnechecken, som også bliver kaldt for børne- og ungeydelsen, så skal du kun søge om dette hvis pengene ikke skal udbetales til barnets mor. Du kan søge om at en anden skal modtage børne- og ungeydelsen, ved at tage kontakt til Udbetaling Danmark. Det er dem, som udbetaler børnechecken til dig. De sender dig en blanket, som du skal udfylde, og så skal du sende dem ind til deres kontor i Hillerød. Så snart de har godkendt din ansøgning om at modtage børne- og ungeydelsen, så vil pengene automatisk gå ind på din konto 1 gang i kvartalet, eller de vil gå ind på din konto 1 gang om måneden d. 20., hvis dit barn er 15 – 17 år.

Er du interesseret i at læse mere omkring børne- og ungeydelsen, så har du mulighed for at læse mere omkring dette på Borger.dk. Her kan du finde en række uddybende information omkring hvornår der udbetales, hvor meget der udbetales og en række andre informationer omhandlende børne- og ungeydelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *