Erstatning ved en arbejdsskade

Man kan under sit arbejde godt være uheldig, og komme ud for at man får en skade, og det er naturligvis aldrig særligt rart. Hvis du under dit arbejde bliver udsat for en arbejdsskade, har du mulighed for at få erstatning.

Hvor meget kan jeg få i erstatning, hvis jeg får en arbejdsskade?

Hvor stort et beløb man har mulighed for at få i erstatning, når man har fået en arbejdsskade kan være meget forskelligt, og det afhænger i høj grad af, hvor slemt man er kommet til skade. Hvis man er kommet meget slemt til skade, så får man naturligvis en højere erstatning, end hvis man ikke er kommet særlig slemt til skade.

De skader man kan få på sin arbejdsplads kan være så små, at der ikke vil blive udbetalt nogen form for erstatning.

Hvilke ting kan jeg få erstatning for?

Der er flere forskellige ting, som du har mulighed for at få erstatning for.

Du har mulighed for at få erstatning for følgende ting:

1. Varige mén som du måtte have fået som følge af en arbejdsskade.

2. Udgifter du måtte få til blandt andet medicin, hjælpemidler samt behandling som følge af din arbejdsskade.

3. Udgifter du måtte få i forbinelse med behandling af en sag. Der vil nemlig som oftest være nogle juridiske aspekter i dette, og det kan der være udgifter til. Det kan blandt andet også være, hvis der sker en lægefejl under en operation, som udføres som følge af en arbejdsskade eller lignende.

4. Du kan få erstatning for tabt arbejdsevne. Hvis du har fået en skade, som er så katastrofal, at skaden i kraftigt omfang forringer din mulighed for at tjene penge ude i erhvervslivet, så har du mulighed for at få en erstatning for dette.

Udover ovenstående eksempler på, hvad du kan få tilskud til i tilfælde af en arbejdsskade, er der desuden også flere ting, som du kan få tilskud til. Disse kan du læse mere om, hvis du går ind på Arbejdsskadestyrelsens hjemmeside.

Her kan du finde alt nyttig og relevant information, som omhandler arbejdsskader, hvor meget du kan få samt en række andre nyttige informationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *