Hvor meget kan man få i revalidering?

Det varierer meget hvor meget man kan få i revalidering, og det afhænger af flere forskellige ting. Det afhænger blandt andet af hvor gammel man er, og så afhænger det også af hvor om man er hjemmeboende hos sine forældre/værge, eller om man er udeboende.

Man kan også få forhøjet sin revalidering, hvis man har forsørgerpligt overfor et barn.

Så meget kan du få i revalidering

Hvis du er fyldt 30 år, kan du modtage 17.351 kroner om måneden i revalidering.

Det samme beløb på 17351 kroner gør sig også gældende, hvis du er under 30 år, og forsørger dit eget barn i hjemmet.

Er du derimod ikke helt fyldt 30 endnu, er beløbet en smule mindre, for hvis du er fyldt 25 år, og ikke har forsørgerpligt overfor nogle børn, kan du få et beløb der hedder 10.500 kroner pr måned i revalidering. Har du til gengæld forsørgerpligt over for børn, som ikke bor hjemme længere, kan du få et beløb som er en smule højere. Har du forsørgerpligt over et for barn der ikke er hjemmeboende, ligger beløbet nemlig på 13.952 kr.

Revalideringsydelse for personer under 25 år

Hvis du endnu ikke er fyldt 25 år, kan du ikke få lige så høj revalideringsydelse, som når man er over 25 år. Er du under 25 år, og ikke bosiddende hos en eller flere af dine forældre, får du et beløb, som ligger på 6767 kroner pr. måned.

Hvis du er under 25 år, og bosiddende hjemme hos en eller flere af dine forældre, kan du få et beløb, som ligger på 3265 kroner pr måned.

Er du under 25 år, psykisk syg og har forsørgerpligt overfor et børn som ikke er hjemmeboende, får du et beløb på 13.952 kroner pr måned.

Psykisk syge under 25 år, som ikke er hjemmeboende hos en eller flere forældre får et beløb i revalidering, som ligger på 10.500 kroner om måneden.

Alle beløb man får i revalidering, er ligesom de fleste andre offentlige ydelser også skattepligtige. Dette gælder uanset hvor stort beløbet du får i revalidering er.

Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere omkring revalidering, hvem det gives til og hvor meget man kan få, kan du læse mere om emnet på her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *