Lån til betaling af ejendomsskatter

Det kan for mange være svært at få betalt alle udgifter, og derfor har man mulighed for at få et lån af staten til nogle bestemt ting. Staten tilbyder blandt andet lån, så man har mulighed for at betale sin ejendomsskat. Dette kan være en stor fordel for rigtig mange mennesker.

Hvem har mulighed for at låne til betaling af ejendomsskatten?

Alle mennesker i landet, som er over 65 år og de mennesker som modtager pension eller efterløn, har mulighed for at tage et lån til at betale ejendomsskatter i landet. Der tages ikke hensyn til hvordan ens økonomiske situation ser ud i forhold til formue og indkomst, og du har kun mulighed for at få lån til én ejendom.

Hvis du er 65 år eller derover

Du har flere fordele, hvis du er 65 eller derover har du flere fordele i forhold til ejendomsskatten. Du har nemlig også mulighed for at få nedsat det beløb, som du skal betale i ejendomsværdiskat. Nedsættelsen af din ejendomsskat er på 4 promille af den ejendomsværdi, der er blevet fastsat på den pågældende ejendom.

Hvad koster det at låne penge til at betale ejendomsskatten?

Når du skal låne penge til betaling af ejendomsskatterne, så vil der være en mindre regnte, som du skal betale. I 2013 var rentesatsen på 2,23 procent. Denne rente gør sig gældende for nye lån, som er optaget efter 1. januar 2013.

De renter, man får fra sit lån til at betale ejendomsskat er ikke fradragsberettigede. Renter som er tilskrevet efter 1. januar 2013, vil der ske et rentenedslag på, så snart lånet forfalder til betaling. I 2013 er rentenedslaget på 31%. Der sker en gradvis reduktion i rentenedslaget, som sker med 1 procent om året frem til år 2019. Dette gør, at renten i 2019 vil ligge på 25 procent.

Hvor kan jeg finde yderligere information omhandlende ejendomsskatten samt lån til betaling af ejendomsskatten?

Hvis du ud fra ovenstående ikke har fået svar på dine spørgsmål omkring ejendomsskatten eller lån til betaling af ejendomsskatten, så kan du læse mere information omkring emnet, ved at tage et kig på Borger.dk, som er en side, der rummer et hav af relevant information omkring emnet.

Hvis du gerne vil ansøge om at låne til betaling af ejendomsskatter, så kan du gøre det ved at gå ind på denne hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *