Særlige tillæg hvis du har et handicap

Hvis du har et handicap, har du mulighed for at få særlige tillæg.

Dette gælder i rigtig mange forskellige sammenhænge, og du har mulighed for at få modtage dit tillæg i rigtig mange forskellige situationer til en række forskellige ting.

Få et særligt tillæg til transportudgifter, hvis du har et handicap

En af de ting, du har mulighed for at modtage særligt handicaptillæg til, er blandt andet til at få dine transportomkostninger dækket. Man kan være i en situation, hvor man er så hårdt ramt af sit handicap, at man ikke selv har mulighed for at transportere sig fra A til B – hverken via. egen bil eller ved at gøre brug af offentlig transport.wheelchair

Få tilskud til en hjælper

Som handicappet har du under visse omstændigheder mulighed for at få tilskud til at få hjælp. Du kan få hjælp til en lang række forskellige ting, når du er handicappet, og det kan være alt lige fra rengøring i hjemmet til at få hjælp til at komme i bad og lignende.

Det er kommunen, som træffer en afgørelse om, om du har ret til at få tilskud til at få klaret denne slags opgaver. Det er en indviduel vurdering, der bliver foretaget, og der vurderes ud fra nogle forskelilge kriterier. Det er blandt andet med i vurderingen, hvor stærkt et handicap du har, og hvor meget du kan gøre selv.

Her kan du finde mere information omkring særlige tillæg for handicappede

Hvis du gerne vil vide mere omkring hvilke særlige tillæg handicappede har mulighed for at få, så kan du tage et kig på denne hjemmeside, hvor der er lavet et indlæg omkring nogle af de forskellige ting, som man har mulighed for at få tilskud til, hvis man er handicappet. Om man kan få tilskud som handicappet afhænger meget af hvad man har brug for at få hjælp til, og hvor kraftigt ens handicap er.

Så hvis du har et handicap, og du derfor godt kunne tænke dig at søge om et særligt tillæg, så har du mulighed for at gøre dette på denne hjemmeside, hvor du samtidig også har mulighed for læse en lang række informationer omkring hvilke muligheder, du har som handicappet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *