Anmeldelse af en arbejdsskade

Man kan på jobbet være udsat for, at man bliver ramt af et uheld, som gør, at man får en arbejdsskade. Dette er naturligvis rigtig træls, men heldigvis har man mulighed for at få økonomisk støtte, såfremt dette sker.

En erhvervssygdom

En erhvervssygdom kan skyldes de forhold som ens arbejde foregår under. Det vil sige, at sygdommen kan forekomme af rigtig mange forskellige årsager. En erhvervssygdom kan være rigtig mange ting, og den kan både være psykisk såvel som den kan være fysisk.

Et eksempel på en erhvervssygdom kunne f.eks være tennisalbue, kroniske lændesmerter, prost-traumatisk belastningsreaktion eller lignende.

Hvem har mulighed for at få erstatning ved en arbejdsskade?

Hvis man har udført et stykke arbejde i sin fritid, så har man ikke mulighed for at få erstatning. Skaden skal være sket, mens man har arbejdet på en arbejdsplads og ikke i privat regi.

Loven siger, at man har mulighed for at få erstatning uanset om arbejdet er varigt, eller det blot er et midlertidigt arbejde, som man har haft. Dette betyder samtidig også, at man også har mulighed for at få erstatning selvom arbejdet ikke er lønnet.

Hvis man på sit arbejde bliver udsat for en sådan type af arbejdssygdom, så har man mulighed for at få erstatning, og det er meget forskelligt hvor meget man har mulighed for at få i erstatning.

Der er rigtig gode muligheder i forhold til erstatning og lign. her i landet.

Dog starter enhver af disse sager omkring arbejdsskader altid ud med en anmeldelse, og det gøres den dag i dag elektronisk.

Hvor kan jeg anmelde en arbejdsskade?

Hvis du ønsker at anmelde en arbejdsskade, så kan du gøre dette elektronisk ved at gå ind på denne hjemmeside. Så snart du har anmeldt din arbejdsskade, vil du elektronisk få svar på din anmeldelse så hurtigt som muligt.

Hvis du godt kunne tænke dig at få endnu mere uddybende information omkring hvordan du anmelder en arbejdsskade, og hvor du kan gøre dette, så kan du gå ind på Arbejdsmiløjviden.dk, for at finde mere information omkring dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *