Hvor lang tid kan du få revalidering?

Revalidering er lavet med henblik på, at man har en ydelse, som man kan leve af, i en periode indtil man kan komme tilbage til arbejdsmarkedet. Hele idéen er, at man skal kunne forsørge sig selv og/eller sin familie bedre, ved at komme i aktivering, og ved at komme ud på arbejdsmarkedet.

Revalidering kan være rigtig mange ting, og der er rigtig mange forskellige måder, hvorpå man kan komme igang med at være aktiv på arbejdsmarkedet.

Når man er under revalidering, kommer man i virksomhedspraktik, og det kan man være både på en offentlig arbejdsplads eller hos en privat arbejdsgiver.

Hvor lang tid kan jeg få revalidering?

Du kan modtage revalidering indtil du har fået et job. Typisk, når man er under revalidering, vil man sammen med en af kommunen udarbejde en jobplan, hvori der står angivet nogle helt klare og faste mål, man skal sætte for sig selv, og disse skal man forsøge at overholde så godt som overhovedet muligt. Revalideringsydelsen vil man modtage fra kommunen, og hvis man under sin revalideringsperiode kommer i virksomhedspraktik, vil man modtage løn den virksomhed, man er i. Det kan både være en privat og en offentlig arbejdsgiver man har, når man er i virksomhedpraktik. Når man er det, så er det altid arbejdsgiveren, som udbetaler lønnen. Dog får arbejdsgiveren tilskud til dette fra kommunen.

Hvor meget løntilskuddet ligger på afhænger i høj grad af, hvordan den enkelte revalidend vurderes i forhold til forudsætninger og evner til at deltage i det arbejde der foregår på arbejdspladsen sammen med de øvrige ansatte, så derfor kan det godt variere meget fra sted til sted, hvor meget der gives i løntilskud.

Hvor kan jeg finde flere informationer omkring revalidering?

Hvis du har lyst til at læse endnu mere omkring revalideringsydelsen, så har du mulighed for at finde rigtig mange gode og relevante informationer omkring ydelsen på nettet. Der står rigtig meget omkring emnet. En god og indholdsrig side, hvor du kan finde et hav af informationer omkring revalidering er Krifas hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *