Nedsættelse af ejendomsværdiskatten

Nogle danske statsborgere har mulighed for at få nedsat ejendomsværdiskatten. For at man kan få nedsat sin ejendomsværdiskat, skal man kunne leve op til en række krav, der stilles fra statslig side. Hvis ikke man kan leve op til disse krav, skal man betale sin ejendomsværdiskat på lige fod med alle andre.

Hvad skal der til for, at man kan få nedsat sin ejendomsværdiskat?

Der stilles nogle krav for, at man kan få nedsat sin ejendomsværdiskat, og det er ikke alle mennesker, der kan få nedsat deres ejendomsværdiskat. Som udgangspunkt, er det de mennesker, som er berettiget til at få en nedsættelse i deres ejendomsværdiskat personer, som er fyldt 65 år. Man har ret til at få nedsat sin ejendomsværdiskat med et beløb, som ligger på 4 promille af den ejendomsværdi, som der måtte være fastlagt for ens ejendom gældende fra 1. januar i indkomståret. Der er lavet en begrænset i nedslaget på betaling af ejendomsværdiskat, som ligger på 6000 kr for en helårsbolig, og på 2000 kr, hvis man har et sommerhus.

Det der afgør, om man har mulighed for at få et nedslag i ejendomsværdiskatten, er hvor høj en indkomst man har. Nedslaget bliver nedsat med 5 procent af indkomstgrundlaget, hvis man tjener over 174.600 kr som enlig, eller hvis man som ægtepar tjener over 268.600 kr. Dette indkomstgrundlig er omfattende af ens personlige indkomst samt eventuelle indtægter, som man måtte have på aktier eller anden form for værdipapir.

Hvor meget kan jeg få nedsat min ejendomsværdiskat?

Der er flere faktorer, som kan være med til at afgøre hvor meget, du har mulighed for at få nedsat din ejendomsværdiskat. Såfremt du har ret til at få nedsat din ejendomsværdiskat,

Hvor kan man læse mere omkring nedsættelse af ejendomsværdiskatten?

Hvis du sidder nu og tænker, at du godt kunne tænke dig at vide mere omkring nedsættelse af ejendomsværdiskatten, så har du mulighed for at læse mere omkring emnet ved at gå ind på Revisionscentralen.

Der vil du kunne finde uddybende information omkring hvordan du kan få nedsat din ejendomsværdiskat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *