Revalidering – hvor stort et beløb kan du få?

Hvor stort et beløb man kan få i revalidering afhænger af rigtig mange ting. En af de ting, som kan afgøre hvad beløbets størrelse er, er hvor gammel du er, men det er ikke det eneste, som er af afgørende betydning, når der skal regnes på, hvor meget du har mulighed for at modtage i revalidering. En anden ting der også i høj grad spiller ind er, hvor man er bosiddende, og om man har forsørgerpligt overfor nogle børn.

Hvis du er fyldt 30 år, kan du få et beløb på 17351 kr.

Er du under 30, og forsørger et barn, kan du få det samme beløb, 17351 kr.

Hvis du er fyldt 25 år, og har forsørgerpligt overfor ikke hjemmeboende børn, er beløb dog en smule mindre. Her får du 13952 kr.

Er du fyldt 25 år, og uden forsørgerpligt over for nogle børn, kan du få 10.500 kr i revalidering. Hvis du er under 25 år, og ikke bor hjemme hos nogle af dine forældre, kan du få 6767 kr om måneden i revalidering.

Hvis du er under 25 år, og bor hjemme hos en eller begge dine forældre, kan du få 3265 kr om måneden.

Hvis du er under 25 år, og har en psykisk sygdom og forsørgerpligt overfor et barn, som ikke er hjemmeboende, kan du få 13952 kr om måneden.

Hvis du er under 25 år, psykisk syg og ikke bor hos en eller begge forældre, får du et beløb på 10.500 kr om måndeden.

Som du kan se, findes der mange forskellige satser for revalidering, og det afhængig 100% af den situation, du er i.

Alle ovenstående beløb er skattepligtige.

Så som du nok kan se på ovenstående tal, er det meget forskelligt, hvor meget man har mulighed for at få i revalideringsydelse, og det er afhængig af hvordan den enkeltes situation ser ud i forhold til alder, bopæl samt en række andre faktorer, som gør sig gældende.

Hvis du godt kunne tænke dig at læse mere omkring hvad du kan få i revalidering, eller vil du bare gerne vide mere omkring revalidering generelt, så kan du tage et kig på sundhed.dk, som er en hjemmeside, hvor du har mulighed for at læse stort set alt, hvad der er værd at vide omkring den sociale ydelse revalidering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *